Ελασσόνα

Η EXELIXIS επίσημος συνεργάτης της εταιρείας “Φυσικό αέριο” στην Ελασσόνα

Η EXELIXIS επίσημος συνεργάτης του φυσικού αερίου με αντικείμενο την πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ψύξης – θέρμανσης, παροχής ρεύματος και φυσικού αερίου.

Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα της συνεργασία με την De Dietrich, όπου αναλαμβάνει την διανομή καθώς και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.

Η De Dietrich αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού με ιστορία από το 1684. Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία της De Dietrich παρέχουν τα μέγιστα οφέλη για λιγότερο ενεργοβόρες λύσεις και ποιοτικές εφαρμογές.

Στόχος της EXELIXIS σε συνεργασία με την De Dietrich είναι να προσφέρουν σε κάθε νοικοκυριό τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις θέρμανσης αέριου με το μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στο νέο μας κατάστημα τους ανθρώπους που ασχολούνται με την κατασκευή και τοποθέτηση λεβητών αερίου και τους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Έγινε η πρώτη ενημέρωση σ’ αυτούς από τα πλήρως καταρτισμένα άτομα της εισαγωγικής εταιρείας De Dietrich στην Ελλάδα.

Previous ArticleNext Article