Ελασσόνα

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η ΑΕΝΟΛ ΑΕ

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η ΑΕΝΟΛ ΑΕ με την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος Leader και του προσωπικού της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Ελασσόνα σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα και ανταλλάχθηκαν ευχές για το καλωσόρισμα της καινούργιας χρονιάς.

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας (Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.) κ. Λευτέρης Φουρκιώτης πήρε το λόγω και ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους δίνοντας το μήνυμα ότι το 2020 μπορεί και θα είναι για την εταιρεία, μια χρονιά αποδοτικότερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, επ΄ ωφελεία της πορείας ανάπτυξης όλης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Επιπλέον, ευχαρίστησε το προσωπικό της εταιρείας για τις προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γάτσα Νικόλαο ο οποίος, αφού καλωσόρισε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της ΕΔΠL, τους ευχαρίστησε για την συνδρομή τους στην εταιρεία και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν επίσης η Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER (ΕΔΠL) κα. Δόκου Σουλτάνα, Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία με την σειρά της ευχήθηκε Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους.

Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχθηκε ο Πολιτικός Μηχανικός της εταιρείας κ. Μουκίδης Γεώργιος που βρήκε το νόμισμα και κέρδισε συμβολικό δώρο από την Εταιρεία.

Previous ArticleNext Article