Αθλητισμός

Η φιλοσοφία και η στόχοι της Δόξας Βλαχογιαννίου για τη νέα χρονιά

Στην ομάδα της ” Δοξα Βλαχογιαννιου ” από την περασμένη Παρασκευή 14/6 που συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση με αρκετές αλλαγές, ευελπιστούν ότι αφού ξεπεράστηκαν με επιτυχία οι μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν τα 2-3 τελευταία χρόνια και έχει βρει ξανά το δρόμο της, θα λειτουργήσει με σταθερότητα και θα γίνει πιο ανταγωνιστική.

Στην γενική συνέλευση και με την λήξη της θητείας του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στεργιούλας Αντώνιος αφού ευχαρίστησε όλους, ζήτησε να μην είναι ξανά πρόεδρος του ΔΣ και είπε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα, ξεκινώντας από την ανανέωση της διοίκησης και ότι “χωρίς φόβο αλλά με πάθος” ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να γίνει.
Επίσης ανέφερε ότι όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν στην ομάδα συγκεκριμένα άτομα, που πέρνουν πρωτοβουλίες και την τρέχουν αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αλλαγή σκυτάλης με άτομα νεότερα σε ηλικία που θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια και την λειτουργία με όρεξη, με νέες ιδέες, με στόχους και το βλέμμα στραμμένο πάντα στο καλύτερο και προς την κορυφή.

Επίσης έγινε αναφορά στην Γενική Συνέλευση ότι επειδή η ομάδα είναι τρόπος ζωής και καθημερινότητα για την κοινωνία μας, κατά καιρούς έρχονται και την στελεχώνουν άτομα που προσφέρουν επειδή αγαπάνε την ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικά και συνεχίζουν μετά να βοηθάνε με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά εμφανίζονται και διάφορα άτομα που έρχονται και ασχολούνται αποσκοπώντας κάπου αλλού και ξαφνικά κάποια στιγμή εξαφανίζονται.
Πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι κανέναν δεν μπορείς να τον βάλεις με το ζόρι και στο χώρο του ποδοσφαίρου χωράνε και χρειάζονται πολλοί αρκεί να υπάρχει καλοπροαίρετη διάθεση για προσφορά από οποιαδήποτε θέση καθώς επίσης πρέπει να το έχουμε σαν αρχή ότι ποτέ στην ομάδα δεν βάζουμε ταμπέλες, δεν χρησιμοποιείται από κανέναν και δεν γίνετε υποχείριο κανενός και για κανένα λόγο, διότι μετά ακολουθεί μόνο η παρακμή και καταλήγουμε στην διάλυση έχοντας αρκετά τέτοια παραδείγματα….

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από νέα σε ηλικία μέλη (γενιά των 35άρηδων) οι οποίοι ήταν κοντά στην ομάδα σαν φίλαθλοι και τώρα ήρθε η ώρα να ηγηθούν της νέας διοίκησης και από κάποια έμπειρα μέλη της προηγούμενης διοίκησης και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν με την στήριξη των φίλων και φιλάθλων να ανεβάσουν την λειτουργία και την ποιότητα βάζοντας πιο υψηλούς στόχους και πάντα αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το υπάρχων έμψυχο δυναμικό των νεαρών παιδιών της ομάδας.

Ο καθρέφτης για κάθε ομάδα σίγουρα είναι το γήπεδο αλλά με σωστή διαχείριση, λειτουργία και διάρκεια μπορεί να φέρει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου και μία δικαίωση για όλους όσους ασχολούνται στο Χωριό Βλαχογιάννι με την “ΙΔΕΑ” που λέγετε Δόξα Βλαχογιαννίου, αφήνοντας και μία υγιή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές…

Previous ArticleNext Article