Αθλητισμός

Εύκολο πέρασμα του ΠΟΕ από τον Τύρναβο 2005 με σκορ 0-2

Παρουσια αρκετων φιλαθλων και των δύο ομαδων μεσα σε φιλικη ατμοσφαιρα και με ανοιξιατικες καιρικες συνθηκες για την εποχη μας διεξηχθη το τοπικο ντερμπυ μεταξυ των ομαδων Τύρναβος 2005 -ΠΟΕ.
Νικητης αναδειχθηκε ο ΠΟΕ ο οποιος με την νικη αυτη συνεχιζει να ειναι πρωτοπορος στο βαθμολογικο πινακα του πρωταθληματος της Α ΕΠΣΛ DE-TOX με τον Αετο Μακρυχωριου να τον ακολουθει σε αποσταση αναπνοής( 1 βαθμο πισω ) ο οποιος κερδισε το Α.Ο.Μαυροβουνι με 3-0 εντος εδρας  και με τριτο το Φαλανιακο ο οποιος γκελαρε μεσα στην εδρα του φερνοντας ισοπαλια 0-0 με το Αβερωφ.
Χωρις να απειληθει σε κανενα σημειο του αγωνα και εχοντας την κατοχη και την πρωτοβουλία των κινησεων σε ολοκληρο το 90 λεπτο ο ΠΟΕ δημιουργησε αρκετες φασεις για γκολ μεσα απο συνεργασιες, στημένα φαουλ, κορνερ αλλα δεν μπορεσε να τα μετατρεψει σε γκολ αν και προηγηθηκε νωρις στο 19 λεπτο με σουτ του Πεπκολαι μεσα απο την μεγαλη περιοχη.
Στο υπολοιπο του αγωνα ηταν φλυαρος ανουσιος με μετρια αποδοση και ετσι έμεινε το σκορ στο 0-1, μέχρι να ερθει ανατροπη του Καραγκουνη στο 90 λεπτο και με εύστοχο χτυπημα πέναλτι ο Χαμος να κανει το 0-2 και να κλειδωσει ακομη ενα σημαντικο τριποντο.
Τυρναβος 2005 (Παπαντωνιου Γ): Φαρμακας, Παπαδοπουλος ,Γανος,Αυλογιαρης,Μπισμπιγιαννης,Μπακος,Γιαννακι(Μηνας),Προσικαρου Μητρακουλης Τσιρβουλης Βλιωρας.
ΠΟΕ(,Ζησης Ζιαγκας): Γουπος Αθανασουλης Νταμπωσης Λαγος Περτζιονι Καραγκουνης Χαμος, Πεπκολαι (80′ Πετάνι),  Μπαρλαγιαννης (65′ Ζηρδέλης) Ματουλας Λαζαριδης (46′ Σουγλής).
Διαιτητης:Νιτσας Χ., Βοηθοι: Μιχος Δ.,Κοτουμπας Ν
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article