Ελασσόνα

Εύα Μπούρα από Ελασσόνα: Το μεγάλο στοίχημα της ΕΕ είναι να παραμείνει ενωμένη

Εκδήλωση  στην Ελασσόνα πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Μαίου η δημοσιογράφος της ΕΡΤ  και  υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κα. Εύα Μπούρα. Η ομιλία της συμπατριώτισσας μας (συζύγου του γιατρού Πέτρου Δημοβέλη), έγινε στο γεμάτο από κόσμο Franklin coffee House.

Την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑ.ΑΛ παρουσίασε ο Γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ελασσόνα κ. Κώστας Μούσιος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας.

Η κ. Μπούρα δήλωσε συγκινημένη καθώς βρίσκεται στα «πάτρια εδάφη» και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της γιατρού Πέτρου Δημοβέλη, τόνισε ότι  “Η αλλαγή της Ευρώπης είναι καθήκον μας”  και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου ότι «Οφείλουμε όλοι να πάμε στις κάλπες».

Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Οι αποφάσεις για το μέλλον μας εντός της ΕΕ λαμβάνονται πλέον στο ευρωκοινοβούλιο. Στις εκλογές για την Ευρωβουλή θα πρέπει να υπερισχύσουν τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα και να ηττηθούν όλα τα ευρωσκεπτικιστικά, δίνοντας έτσι μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της Ευρώπης».

Ακόμα υποστήριξε «Σκοπός και στόχος μου είναι να αγωνιστώ με την εμπειρία και τη γνώση μου, προσηλωμένη στο μεγάλο στοίχημα της ΕΕ να παραμείνει ενωμένη, να ενισχυθεί η ευημερία και να διευρυνθεί η δημοκρατία και ότι είναι η ώρα της ιστορικής ευθύνης καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι».

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ.Μαρία Γαλλιού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, ο πρώην ‘Επαρχος Ελασσόνας κ. Ζήσης Γιώτσας, οι πρώην Δήμαρχοι Ελασσόνας κκ. Πέτρος Χατζήνας και Γιώργος Πασχόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Σαρανταπόρου κ. Θεόδωρος Λιάπης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Previous ArticleNext Article