Ελασσόνα

«Εφυγε» 58χρονος «απόδημος» Ελασσονίτης

Συγκίνηση και θλίψη στην Ελασσόνα, με την τραγική είδηση του απρόσμενου θανάτου 58χρονου «απόδημου» Ελασσονίτη.

Πρόκειται για τον Ηλία Δημ. Σβάρνα, 58 ετών, συνταξιούχο στρατιωτικό (τεχνικό υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας), οικογενειάρχη, μόνιμο κάτοικο Αμαλιάδας.

Ο άτυχος στρατιωτικός πριν λίγο καιρό χτυπήθηκε από ανεύρυσμα, μεταφέρθηκε στη Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς χθες κατέληξε.

Ο Ηλ. Σβάρνας ήταν σοβαρό, ήρεμο, χαμηλών τόνων, μετρημένο και ευγενικό άτομο, φίλος των σπορ και του αθλητισμού, με πολλούς φίλους και συμμαθητές του στην Ελασσόνα, που «ξαφνιάστηκαν» με το άσχημο νέο.

Υπεύθυνο στέλεχος στην πολύχρονη υπηρεσία του στην Πολεμική Αεροπορία, γνώριζε από «πρώτο χέρι» τα «μυστικά» διαφόρων τύπων αεροσκαφών, συμμετείχε σε δύσκολες αποστολές και σε εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό, με μετεκπαίδευση και στις Η.Π.Α.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Αφροδίτη, μία κόρη, τη μητέρα του και την αδελφή του Ευγενία (ιατρό ακτινολόγο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων).

Η κηδεία του «απόδημου» Ελασσονίτη έγινε σήμερα, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας Ηλείας (τόπο κατοικίας του).

 ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article