Λάρισα

Ευθυμίου: Η Νο1 εταιρία στο χώρο της ορθοπαιδικής τεχνικής και αποκατάστασης

Η Εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ , κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο της ορθοπαιδικής τεχνικής και αποκατάστασης. Διαθέτοντας την εμπειρία , τα μέσα και τα υλικά για σύγχρονες ορθοπαιδικές εφαρμογές, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός νέου χώρου 600 TM προσπελάσιμο 100% με άνετο parking – μοναδικού στην Κεντρική Ελλάδα.

Με έντονο το συναίσθημα της ευθύνης, αποδείξαμε ότι βρισκόμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε. Η Εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ διαθέτει :

1.Εξειδικευμένο εξοπλισμό για όλες τις εφαρμογές και κατασκευές

2.Ειδικά διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος λήψης μέτρων και δοκιμαστηρίου

3.Ειδικός χώρος για άσκηση και βαδιστική εκπαίδευση

4.Πλήρη έκθεση ορθοπαιδικών ειδών και αναπηρικών βοηθημάτων

5.Εκπαίδευση στη χρήση του βοηθήματος ειδικά όταν πρόκειται για νέo βοηθημα. Τη συνεχή ενημέρωση του ασθενούς για τη συνεχή τεχνολογική και επιστημονική εξέλιξη των βοηθημάτων. Στόχος της εταιρίας μας είναι η κατασκευή και η σωστή εφαρμογή , ώστε ο ασθενής να μην αισθάνεται ότι κουβαλάει το βοήθημα αλλά αυτό να αποτελεί τη φυσική συνέχεια του σώματός του. Το service μπορεί να γίνει στης εγκαταστάσεις της εταιρίας, αλλά και στην οικεία του ασθενούς με την επίσκεψη τεχνικού.

Εξυπηρέτηση ασθενούς : Ο λόγος ύπαρξης της εταιρίας μας είναι μόνο ένας : η με κάθε τρόπο εξυπηρέτηση και υποστήριξη του ασθενούς. Αυτό για την εταιρίας μας μπορεί να συνοψιστεί στις εξής ενότητες :

1 Πρώτη επαφή

2 Ταχεία ανταπόκριση

3 Εκπαίδευση

4 Εγγύηση

5 Παρακολούθηση

6 Ενημέρωση Οι συνεργατες της ΕΥΘΥΜΙΟΥ, είναι πάντα στη διάθεση των ιατρών για την παροχή της καλύτερης δυνατής ενημέρωσης στην κοινή προσπάθεια αποτελεσματικής υποστήριξης των ασθενών.

 

 

Previous ArticleNext Article