Αθλητισμός

Διευκρινίσεις για τα παιδιά και την προπώληση εισιτηρίων

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι:

1. Όλοι οι ενήλικες, οι οποίοι είτε έχουν εισιτήριο διαρκείας είτε θα προμηθεύονται από τα εκδοτήρια εισιτήρια της ημέρας για τον κάθε αγώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν μαζί τους οσαδήποτε παιδιά έως 10 ετών, τα οποία εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε καθίσματα θα μπορούν να τα κρατούν στην αγκαλιά τους. Εξαίρεση στον συγκεκριμένο αγώνα αποτελούν οι θέσεις VVIP όπου αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει.

Παρακαλούνται όσοι από τους γονείς θα έχουν τα παιδιά τους μαζί να σέβονται ιδιαίτερα τους κατόχους διαρκείας και να συνεννοούνται μαζί τους εφόσον είναι δυνατόν ώστε αν υπάροχυν θέσεις να κάθονται εκεί τα μικρά παιδιά.

2. Παρακαλούνται οι οπαδοί μας όπως προσέλθουν και παραλάβουν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA όσο το δυνατόν νωρίτερα διότι, λόγω της νέας διαδικασίας για την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και είναι βέβαιο ότι θα χάσουν μεγάλο μέρος του αγώνα.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν τη Δευτέρα στις 15:00. Σήμερα, αύριο αλλά και την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα για αγορά εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) και ώρες 10:00-15:00.

Previous ArticleNext Article