Κόσμος

Διαζύγιο – βόμβα: Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση;

ΩΝΑΣΗ

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να χωρίζει από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, μετά από 11 χρόνια γάμου, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να κάνει λόγο για φθορά στη σχέση.

Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη εφημερίδα “Epoca” αναφέρει πως η 31χρονη κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους περνά σοβαρή κρίση.

Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της Αθηνάς υποστηρίζουν ότι η «χρυσή» κληρονόμος είναι πιθανό να μην πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο εκπροσωπώντας την Ελλάδα, όπως σχεδίαζε.

“Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για το ζευγάρι μετά και την περιπέτεια που είχε με το οδικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο αγαπημένο άλογο της κόρης του Ντόντα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια.

«Περνάμε πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά δεν πρόκειται να παραιτηθώ από την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω μέχρι τέλους», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ντόντα.

Previous ArticleNext Article