Λάρισα

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο Κασαπίδης στην Ελασσόνα

Η Νέα Δημοκρατία, πιστή στη δέσμευσή της να βρεθεί άμεσα δίπλα στον Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφο, ξεκινά απ΄ το νομό μας σειρά επαφών και συναντήσεων, πιστή στο συμβόλαιο Αλήθειας με το λαό που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κασαπίδης, βουλευτής Κοζάνης, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Αγροτικού θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.

Θα περιοδεύσει και στους 7 δήμους του νομού μας, στην Ελασσόνα θα είναι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και θα επισκεφθεί τοπικές επιχειρήσεις, αγρούς και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Τομέα.

Η συνάντηση αυτή, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο συμβολισμό τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Αφενώς μεν, η περιοδεία του αρμόδιου Τομεάρχη σηματοδοτεί το διαρκές και εντονότατο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τον Έλληνα  αγρότη και κτηνοτρόφο, στέλνει δε το ξεκάθαρο μήνυμα πως η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο πλευρό του Αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, συνδιαμορφώνοντας  μάλιστα το πρόγραμμα του εν λόγω τομέα. Αφετέρου, η έναρξη αυτής της περιοδείας από το νομό μας, αποδεικνύει έμπρακτα την δυναμική τόσο της Τοπικής Οργάνωσης, όσο και την εξέχουσα θέση που καταλαμβάνει ο νομός μας στα αγροτοκτηνοτροφικά ζητήματα.

Καλούμε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο να συμμετάσχει ενεργά στον ανοιχτό διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία, με στόχο την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών και την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων στον νευραλγικό αυτό τομέα.

Previous ArticleNext Article