Λάρισα

Δεύτερη φυτεία – Μεσάγγαλα: Δενδρύλλια έως… 5 μέτρα

Σε ύψος έως και… 5 μέτρα έφταναν τα δενδρύλλια κάνναβης, που βρέθηκαν σε δεύτερη φυτεία στα Μεσάγγαλα Λάρισας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Αστυνομίας επισημαίνονται τα εξής:

«Εντοπίστηκε, ύστερα από μεθοδευμένες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, νέα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στα Μεσάγγαλα Λάρισας.

Συνελήφθησαν, χθες (07-09-2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 40, 41 και 32 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής κάνναβης.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 40χρονου στα Μεσάγγαλα, όπου βρίσκονταν και οι άλλοι δύο ημεδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

·         ποσότητα νωπής κάνναβης, βάρους (35,6) γραμμαρίων,

·         ένα τσιγάρο μίγματος καπνού-κάνναβης,

·         μικροποσότητα σπόρων κάνναβης,

·         πέντε κινητά τηλέφωνα,

·         το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ, καθώς και

·         κλαδευτήρι, γάντια και πλαστικά γλαστράκια.

2

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που καλλιεργούσε ο 40χρονος σε κοντινή αγροτική περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο και με πυκνή βλάστηση χώρο, αποτελούμενη από (70) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης πλήρους ανάπτυξης, ύψους από (1,2) έως (5) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς και (80) προσφάτως αποψιλωμένα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της αποξηράνσεως.

3

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας».

Πηγή:Larissanet

Previous ArticleNext Article