Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας: “Ο κ. Ευαγγέλου δεν ασχολήθηκε με το θέμα της συνέχισης του τμήματος”

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Ραφτούλης, διευθυντής του 2ου Ι.Ε.Κ. Λάρισας, τι ειπώθηκε στην μισάωρη τηλεφωνική επικοινωνία του με το νέο Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσα.

Γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι όλα όσα είπε στο νέο Δήμαρχο συνοψίζονται σε όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Δήμου Ελασσόνας.

Καλό θα ήταν επομένως, πριν ικανοποιήσει το αίτημα του πρώην Δημάρχου για διευκρινίσεις, να εξηγήσει το λόγο που δεν πρότεινε το Τμήμα Γαλακτοκομίας για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά και τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του τμήματος στην Ελασσόνα.

Ούτε φυσικά εξήγησε ποιες ενέργειες έπρεπε να έχει κάνει η προηγούμενη δημοτική  αρχή, ώστε ο ίδιος να προτείνει την έγκριση του τμήματος εκ νέου, ειδικά όταν εκκρεμεί η αξιοποίηση δημοτικών εγκαταστάσεων που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του δημοσίου με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ή ακόμη και εκατομμύρια.

Δυστυχώς ο κ. Ευαγγέλου «κρύβεται» πίσω από έναν δημόσιο υπάλληλο, αποφεύγοντας την απάντηση, γιατί δεν ασχολήθηκε με το θέμα της συνέχισης του τμήματος, δυσκολεύοντας έτσι τη θέση της νέας δημοτικής αρχής στη διεκδίκηση εκ νέου της λειτουργίας του τμήματος.

 

Previous ArticleNext Article