Λάρισα

Γ. Αδαμούλης:« Πρόσω ολοταχώς » για την 7η Ιουλίου

Συνεχίζει δυναμικά  την περιοδεία του για τη μάχη των επικείμενων εκλογών ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γεώργιος Αδαμούλης. Έχει κυριολεκτικά «οργώσει» ολόκληρο τον νομό Λάρισας, μιλώντας με τους κατοίκους,  από χωριό σε χωριό και από καφενείο σε καφενείο.

Συγκεκριμένα,  το Σάββατο 22/6 επισκέφτηκε τα χωριά του Δήμου Ελασσόνας: Μεσοχώρι, Αμούρι, Γαλανόβρυση, Στεφανόβουνο, Αετοράχη, Τσαριτσάνη, Κεφαλόβρυσο, Βαλανίδα, Άκρη, Κρανιά και Λουτρό.

Την Κυριακή 23/6 επισκέφτηκε  τα χωριά του Δήμου Φαρσάλων: Αχίλλειο, Δίλοφο, Ναρθάκι, Αγ. Αντώνιο, Δενδροχώρι, Σκοπιά, Ζωοδόχο Πηγή, Δενδράκι, Βασιλή, Ευύδριο, Κρήνη, Υπέρεια, Σταυρό, Κατωχώρι, Ανωχώρι Αγ. Γεώργιο και Βρυσιά,  όπου συνομίλησε με τους κατοίκους,  ακούγοντας τις ανησυχίες  και τα  προβλήματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια,  είχε την ευκαιρία να τους αναλύσει το πρόγραμμα της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα. Ακόμα,  τόνισε πως για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια,  οι πολίτες εκδήλωσαν την πολιτική αλλαγή, ενισχύοντας τη φωνή της αλήθειας, της λογικής και του μέτρου απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα διαχωρισμού των Ελλήνων. «Οι Έλληνες είπαν όχι στην πελατειακή πολιτική που από την μια εκτινάσσει τους φόρους και από την άλλη μοιράζει μια φορά τον χρόνο ψηφοθηρικά επιδόματα», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αδαμούλης.

Previous ArticleNext Article