Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης στη λαϊκή Ελασσόνας: “Μισθοί, συντάξεις… επιβίωση… βγήκαν όλα “στο σφυρί”….

Την αγωνία επιβίωσης των Ελλήνων καταναλωτών αλλά και των μικροπωλητών κατέγραψε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης στην περιοδεία που έκανε στη λαϊκή αγορά της Ελασσόνας.

la1
“Πάμε από το κακό στο χειρότερο… η κατάσταση είναι απελπιστική, υπάρχει διέξοδος στον εφιάλτη που ζούμε;” ήταν μερικά από τα παράπονα και τα ερωτήματα που έθεσαν στο Γιώργο Κατσιαντώνη οι επαγγελματίες που στήνουν τους πάγκους τους στη λαϊκή αλλά και οι πολίτες που αγόραζαν τα τελείως απαραίτητα για τα σπίτια τους.

la2
“Η πραγματική σκληρή κοινωνία της… κρίσης, βρίσκεται εδώ στη λαϊκή, και λίγοι από τους πολιτικούς του… σήμερα τολμούν να δουν την… ωμή πραγματικότητα και να προβληματιστούν για το που οδεύουμε ως χώρα. Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει την Ελλάδα στο δρόμο του… κατήφορου… βγάζοντας “στο σφυρί”…. νοικοκυριά , μισθούς, συντάξεις…. την ίδια τη ζωή των πολιτών. Είμαστε η χώρα των ανέργων… και των συνταξιούχων, αλλά κάποιοι δε θέλουν να το καταλάβουν…. Ας συγκεντρωθούμε όλοι μαζί οι πολιτικοί που οφείλουμε να σεβαστούμε την ψήφο του Έλληνα για να τον εκπροσωπούμε στα δίκαια αιτήματα του… Μπορούμε να βρούμε λύσεις για να επαναφέρουμε τη χώρα…. στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας”.
la4
Αυτά ήταν τα λόγια του βουλευτή Λάρισας προς τους συμπολίτες του, με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα, δίνοντας μάλιστα έμφαση στα «τσουχτερά» φετινά εκκαθαριστικά της εφορίας, με τους φόρους να αυξάνονται σε σχέση με πέρυσι… προκαλώντας μεγαλύτερο πονοκέφαλο στους Έλληνες που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

la5

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης υπερασπίστηκε το δίκαιο τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά προβλήματα που του έθεσαν για δυναμικές παρεμβάσεις του στην κυβέρνηση.

la6

Previous ArticleNext Article