Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης: Σενάριο… επιβολής του “εξπρές του μεσονυχτίου” από τον Ερντογάν στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, προβάρει σκηνές από την αληθινή ιστορία του “Εξπρές του Μεσονυχτίου”, με πρωταγωνιστές σε “ρόλο” αιχμαλώτων τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, και η ελληνική πολιτική ηγεσία φαίνεται για την ώρα να το “τρώει αμάσητο”.

Τα παιχνιδάκια ισχύος του Ερντογάν, εκ του ασφαλούς σε Τουρκικά εδάφη, υποτιμώντας και εξευτελίζοντας τους Έλληνες στρατιώτες, καλύπτοντας τα πρόσωπά τους με κουκούλες και τραβολογώντας τους σαν κοινούς εγκληματίες, μόνο αδιάφορους δεν πρέπει να μας αφήνουν για το ακράδαντο μίσος που κυλά στο “αίμα” του Τούρκου σουλτάνου, και το ύπουλο σχέδιο που έχει για την πατρίδα μας.

Οι αλλεπάλληλες παραβιάσεις στο Αιγαίο, ο εμβολισμός του λιμενικού και το σχέδιο των Τούρκων που απέτυχε, και το νέο σενάριο που θέλει  τον 25χρονο υπολοχαγό και τον 30χρονο λοχία να έχουν παραβιάσει(;) τα τουρκικά σύνορα, και να συλλαμβάνονται πανηγυρικά από τους άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Και υπάρχει και το ακόμη χειρότερο σενάριο που εύχομαι να διαψευσθεί μεγαλειωδώς.

Αυτό, που κατά τις τουρκικές εφημερίδες και την απλή σκέψη του Έλληνα πολίτη, που υιοθετεί την παροιμία “ο κόσμος το’ χει τούμπανο και κάποιοι κρυφό καμάρι”, αποκαλύπτεται από το μήνυμα του επικεφαλής της MIT, Χακάν Φιντάν, περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτών με τους οκτώ Τούρκους που βρίσκονται στη χώρα μας.

Επιβάλλεται να αφυπνιστούμε ως Έλληνες, και να δούμε με συναίνεση και συνένωση δυνάμεων, τις προκλητικές και προσβλητικές για την πατρίδα μας ενέργειες του Ερντογάν.

Του σουλτάνου που και αυτή τη φορά θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο ταπείνωσης της υπερηφάνειας και της τιμής της Χώρας μας, πάνω σε δύο νέα παιδιά, διασύροντάς τους ως δικούς του αιχμάλωτους σε μια παγκόσμια σκηνή “πολεμικής” αρένας, γκρεμίζοντας στην ουσία έτσι, με τη θέλησή του κάθε γέφυρα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

 

 

Previous ArticleNext Article