Ελασσόνα

«Ασφάλεια στο διαδίκτυο: κίνδυνοι και τρόποι αντιμετώπισής του!» το θέμα στην 6η συνάντηση της Σχολής Γονέων

Η καθημερινότητα των παιδιών μας βομβαρδίζεται κυριολεκτικά από τα ηλεκτρονικά μέσα, internet, facebook, instagram, twitter κ.α. Η εξάρτηση των παιδιών απ’ αυτά θεωρείται πλέον ψυχική διαταραχή. Η ακραία χρήση όλων αυτών των μέσων έχει επιφέρει μια τεράστια ανατροπή στις οικογενειακές, κοινωνικές και φιλικές σχέσεις. Και ήδη μετράμε τα πρώτα θύματα, κυρίως παιδιά…

Σ’ αυτή την επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε τα παιδιά μας η Ιερά Μητρόπολις το προσεχές Σάββατο 14 Μαρτίου ε.ε  και ώρα 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό της Κέντρο, διοργανώνει την 6η  συνάντηση της Σχολής Γονέων, με προσκεκλημένο τον  κ. Δημήτρη Λιόβα, Υπεύθυνο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, με θέμα: «Ασφάλεια στο διαδίκτυο: κίνδυνοι και τρόποι αντιμετώπισής του!»

Είναι μια ευκαιρία από υπεύθυνα χείλη να ακούσουμε αλήθειες που ενδεχομένως πονούν, αλλά και τρόπους να αντισταθούμε σ’ αυτή τη μάστιγα της κακής χρήσης των ηλεκτρονικών Μέσων.

Για όσους γονείς δυσκολεύονται με την επιμέλεια των παιδιών τους, θα υπάρξει πρόγραμμα απασχόλησης καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Previous ArticleNext Article