Ελασσόνα

Απολυμαντικοί ψεκασμοί σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ελασσόνας

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ελασσόνας προχώρησε σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου  σε ψεκασμούς κοινόχρηστων χώρων εντός της πόλης της Ελασσόνας όπως πλατείες δρόμους και πεζοδρόμια, σε ψεκασμό εξοπλισμού κοινόχρηστων  χώρων  όπως πεζούλια, παγκάκια κτλ καθώς επίσης και σε ψεκασμούς σε εξοπλισμό καθαριότητας όπως κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης με μηχάνημα του δήμου το οποίο κάνει χρήση ειδικού απολυμαντικού υγρού σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Οι άνθρωποι που εργάζονται στα μέσα αυτά είναι εξοπλισμένοι με ειδικές μάσκες και στολές έτσι ώστε να κάνουν την δουλειάς τους όχι μόνο με αποτελεσματικότητα αλλά και με απόλυτη ασφάλεια.

Όπως είχε προαναγγείλει ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στα μέτρα που έχει λάβει η Δημοτική Αρχή και τα οποία διευρύνονται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, περιλαμβάνονται εκτεταμένες απολυμάνσεις προκειμένου οι ελάχιστες επιβεβλημένες μετακινήσεις των πολιτών να γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Γ. Κατσιούρας δήλωσε ότι ξεκίνησε η υπηρεσία καθαριότητας τις απολυμάνσεις από την πόλη της Ελασσόνας και σύντομα η υπηρεσία  θα καλύψει όλες τις δημοτικές ενότητες.

Previous ArticleNext Article