Ελασσόνα

Αντάμωσε με τους κατοίκους της Ολυμπιάδας ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Το 12ο Αντάμωμα της Ολυμπιάδας Ελασσόνας τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ολυμπιαδιτών “Το Ματζικέρτ”.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης έκανε λόγο για μια άψογη διοργάνωση που αναδεικνύει την παράδοση του τόπου μας με απόλυτη επιτυχία.

Ο Βουλευτής Λάρισας κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας Γιώργο Ταμουρίδη, τον Αντιστράτηγο εν αποστρατεία και Επίτιμο Υπαρχηγό ΓΕΣ Γιώργο Ταμουρίδη, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και νυν στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Παύλο Ταμουρίδη, όπου μαζί με άλλους εκλεκτούς φίλους είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε ότι αφορά την καθημερινότητα τους και τις δυσκολίες που έχουν ειδικά τις “βαριές” μέρες του χειμώνα με τις ανύπαρκτες όπως είπαν υπηρεσίες στην περιοχή, αλλά και για το σοβαρό ζήτημα των δασικών χαρτών και του κτηματολογίου.

 

 

 

Previous ArticleNext Article