Ελασσόνα

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελασσόνας για το εκλογικό αποτέλεσμα

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και συμπορεύθηκαν με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι  της Λαϊκής Συσπείρωσης από τις θέσεις τους, θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι θετικό για το λαό της περιοχής μας καθώς οι συνδυασμοί των κ.  Ευαγγέλου, Γάτσα, Καρανίκα που στηρίζονται από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν υψηλά ποσοστά που θα τα αξιοποιήσουν υπέρ της αντιλαϊκής πολιτικής που προωθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις στην τοπική διοίκηση και την οποία υλοποίησαν και υλοποιούν από κοινού, παρά τις επιμέρους διαφορές τους.

Αυτό θα αποδειχθεί και την επόμενη μέρα με την μετεκλογική τους σύγκλιση.

Πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, στο πλευρό των εργαζόμενων, των αγροτοκτηνοτρόφων, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, των ανέργων,της νεολαίας και των χαμηλοσυνταξιούχων  του δήμου μας θα συνεχίσει να είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Previous ArticleNext Article