Λάρισα

Αθ. Σιαφαρίκα: Στρατηγική ήττα ΣΥΡΙΖΑ – Πατριωτική η νίκη της ΝΔ

«Η 26η Μαΐου αποτελεί και επίσημα σημείο καμπής για την πολιτική ζωή του τόπου» επεσήμανε η Αθηνά Σιαφαρίκα, δικηγορος από τον Τύρναβο και στελεχος της ΝΔ. «Η συντριπτική, ιστορική διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά κομματική νίκη. Είναι νίκη απέναντι στον λαϊκισμό και στον εκχυδαϊσμό του δημόσιου λόγου.

Είναι νίκη μιας κοινωνίας που ασφυκτιά με τη μετριότητα και θέλει να ξανανιώσει υπερήφανη. Και είναι μία νίκη που ανήκει ολοκληρωτικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην επιμονή του για μια Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες. Στο μήνυμα που ευαγγελίστηκε για μία καλύτερη Ελλάδα που Αξίζουμε και Μπορούμε.» Ακόμα η νεαρή δικηγορος εξέφρασε τα συγχαρητήριά της σε όλα τα στελέχη, τόσο στα κεντρικά του κόμματος όσο και σε όλη την Ελλάδα για τον άνευ προηγούμενου αγώνα τους. Ακόμα, συνεχάρη τους εκλεγέντες Ευρωβουλευτές, υπογραμμίζοντας ότι συμμετείχαν σε ένα από τα ποιοτικότερα ψηφοδέλτια του κόμματος, με νέους και αξιόλογους ανθρώπους.

Ιδιαιτερα δε συγχαρητήρια απέστειλε στους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδίως Κώστα Αγοραστό για την μεγάλη του επιτυχία. Τέλος, το στελεχος της ΝΔ επεσήμανε ότι η πρώτη μάχη κερδήθηκε μεν, αλλά ο αγώνας ακόμα δεν τελείωσε. «Η πιο κρίσιμη μάχη είναι ακόμα μπροστά και απαιτεί καθολική συστράτευση των έμπειρων στελεχών και της νέας γενιάς. Στην τελική και πιο κρίσιμη μάχη ας δώσουμε όλοι δυναμικό «παρών»! Με συνέπεια, δουλειά και σύνεση» τονίζει η κ. Σιαφαρίκα

Previous ArticleNext Article