Αθλητισμός

Ήττα από τον ΠΑΟΚ και απογοήτευση για την ΑΕΛ

Ο «Δικέφαλος» είχε τον έλεγχο του αγώνα στο ΑΕΛ FC Αrena σε όλη του τη διάρκεια. Ήταν πολύ καλά διαβασμένος και δεν του ξέφευγαν φάσεις…

Ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε ένα γκολ στην αρχή. Ο Μυστακίδης στο 9΄ άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία προσπάθεια και άψογο τελείωμα. Πίεσε τον Φατιόν, ξέφυγε από τον Μονιάκη και πλάσαρε ιδανικά τον Ξενοδόχοβ για το 0-1.

Στη συνέχεια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ και Τσίμιροτ (41′ δοκάρι).

Η ΑΕΛ, μετά την ήττα αυτή μπαίνει σε περιπέτεια για την παραμονή της. Προσπάθησε ν’ αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ενώ πίεζε για την ισοφάριση δέχτηκε κι άλλο γκολ.

Στο 61΄ ο Μάτος μπήκε «σφήνα» στην… καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα (2-0). Το υπόλοιπο της αναμέτρησης απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το νέο άσχημο αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι τόσο στη διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά και με το σφύριγμα της λήξης από τον Μάνταλο, αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα.

Τέλος στην αίθουσα τύπου ο Αλέξης Κούγιας, πήρε τον λόγο μετά τις δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη, και ανακοίνωσε πως διαθέτει προς πώληση τις μετοχές που του ανήκουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα διαμήνυσε πως κλείνει και το «ΑΕΛ RADIO 104.8».
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης (46΄ Μονιάκης), Τίκο, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68΄ Ευμορφίδης), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο (46΄ Βαρέλα)
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (86΄ Χαρίσης), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (68΄ Ενρίκε), Κουλούρης (74΄ Πρίγιοβιτς)

IMG_0866

IMG_0868

IMG_0982

IMG_0986

IMG_0988

 

Previous ArticleNext Article