Λάρισα

Έπιασαν τον “πελάτη” που επιτέθηκε με ρόπαλο σε ντελιβερά στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, απόπειρα ληστείας σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της (11-07-2017) στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 27χρονος ημεδαπός, συνεργός του.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της (11-07-2017) στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια παράδοσης παραγγελίας φαγητού και αφού παρέλαβαν, χωρίς να πληρώσουν, τη σχετική παραγγελία, αποπειράθηκαν με την απειλή αυτοσχέδιου ρόπαλου, να αφαιρέσουν από 28χρονο ημεδαπό, υπεύθυνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταχυφαγείου), το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε χθες (12-07-2017) το βράδυ σε συνοικία της πόλης ο 25χρονος δράστης και συνελήφθη.

Επιπλέον, από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του. Πρόκειται για ένα 27χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Previous ArticleNext Article