Ελασσόνα

Άρθρο του υπ. Δημ. Συμβούλου για τον Δήμο Ελασσόνας Κουρομπίνα Διονύση

‘’ Να βγούμε εμείς να τιμωρήσουμε τους άλλους?’’ Ξεκάθαρα ΟΧΙ αυτό δεν μπορεί να αποτελεί προοπτική!! Η πρόταση μου είναι όποιος βγει (Αν και λόγο της απλής αναλογικής ουσιαστικά θα πρόκειται για συνδιοίκηση του δήμου) να κάνει κάποια βασικά για την επαρχία μας.

Διαβάζω από συνυποψήφιούς μου για μυθολογικά πάρκα για πολιτιστικές δραστηριότητες, τουριστική αξιοποίηση της περιοχή μας και άλλες ωραίες ιδέες ( Ίσως κάποιοι δεν μένουν μόνιμα εδώ..) Είναι σημαντικές και αυτές οι προτάσεις. Είναι προφανές όμως σε όλους μας πως τα βασικά προβλήματα των μόνιμων κατοίκων της επαρχίας μας που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά εδώ είναι:

• Αγροτική και κτηνοτροφική οδοποιία. • Ύδρευση – άρδευση. • Συντήρηση οδικού δικτύου

Η πρόταση μου είναι πως αυτά Πρέπει να αποτελέσουν κοινή πολιτική όλων όσων εκλεγούν και ας αφήσουμε διχαστικές νοοτροπίες γιατί η επαρχία μας έχει μείνει αρκετά πίσω ειδικά στον πρωτογενή τομέα.

Δίπλα μας είναι ο Τύρναβος όπου υπάρχει συστηματική δενδροκαλλιέργεια, συνεταιρισμοί, ψυγεία- διαλογητήρια και μεταφορικές εταιρίες με εξαγωγές σε όλον τον κόσμο. Ας μην πάμε στον δήμο Βελβεντού, ισως αποτελεί μακρινό όνειρο για την περιοχή μας.

Με σεβασμό Κουρομπίνας Διονύσης

Υπ. Δημ. Συμβουλος

Previous ArticleNext Article