Αθλητισμός

Άνετα στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ κέρδισε άνετα με 0-4 τον Απόλλωνα Πόντου και προκρίνεται στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ΑΕΛ έχασε πολλές φάσεις, είχε δύο δοκάρια και έκανε… πάρτι στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου, παίρνοντας πρόκριση στην συνέχεια του Κυπέλλου με το 4-0. Έχασε μάλιστα και πέναλτι.
Ο Απόλλων Πόντου είχε σχήμα 4-4-2 με Δαμουλάκη και Κυβελίδη μπροστά. Οι 11 των γηπεδούχων: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κύρκου, Δαμουλάκης & Καλαϊτζίδης. Η ΑΕΛ από την άλλη είχε σχήμα 4-1-2-3 με τον Κούνιτς επιθετικό. Οι 11 της Λάρισας:  Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Μπάλλας, Κούνιτς, Πίτι, Ζίζιτς, Λεοζίνιο, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Σαχίτι & Χοτζάλι.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του Απόλλωνα Πόντου από το ξεκίνημα και είχαν φάσεις για γκολ. Στο 22′ ο Λεοζίνιο είχε δοκάρι σε σουτ.
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στο 31′ ήρθε το 0-1 από διώξιμο του Κύρκου στα δίχτυα της ομάδας του, του Απόλλωνα Πόντου, μετά από σέντρα του Χοτζάλι. Το 0-2 έγινε στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου έπειτα από διαδοχικά… τσαφ της άμυνας των γηπεδούχων, αδυναμία του Πίτι να σουτάρει καλά και σουτ του Λεοζίνιο στα δίχτυα.
Στο 57ο λεπτό η ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Λεοζίνιο, στο 63′ ο Κούνιτς έχασε πέναλτι και στο 69′ ο Ζίζιτς από κοντά βρήκε δίχτυα. Στο 71′ ο Νούσιος και εκείνος από κοντά έκανε το 4-0. Η ΑΕΛ έχοντας σε καλή μέρα τους Πίτι, Χοτζάλι και Λεοζίνιο ήταν πολύ πιο καλή από την αντίπαλό της.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κύρκου, Δαμουλάκης & Καλαϊτζίδης.
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Μπάλλας (83′ Χαλιάτσης), Κούνιτς (74′ Μπάμης), Πίτι, Ζίζιτς, Λεοζίνιο, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Σαχίτι (22′ λ.τρ. Νούσιος) & Χοτζάλι.

gazzeta.gr

Previous ArticleNext Article