Λάρισα

Κέλλας: Μεγάλη συνεισφορά της ΕΜΕ στη νέα γενιά

«Αγαπητοί καθηγητές, αποδεικνύετε με τη στάση σας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εκπαιδευτικού.

Του εκπαιδευτικού που είδε τους μισθούς του να περικόπτονται, τις ελλείψεις να εγκλωβίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία, την οπισθοδρόμηση να χτυπά την πόρτα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, και παρόλα αυτά υπερέβαλε εαυτόν και συνέχισε να ασκεί το λειτούργημά του με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ζήλο.

Είστε άξιοι συγχαρητηρίων για την εθελοντική και ουσιαστική προσφορά σας, όχι μόνο στην Επιστήμη των Μαθηματικών, αλλά και στην εκπαίδευση και την κοινωνία γενικότερα».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στην επετειακή-εορταστική εκδήλωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Παραρτήματος Λάρισας, στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΜΕ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός,  αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης, επικεντρώθηκε στην πορεία της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, τονίζοντας:

«Σήμερα, που η χώρα μας πλήττεται από μια πρωτοφανή οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση, η διατήρηση ενός επιστημονικού σωματείου είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος στόχος.

Εσείς, όμως, με την αγάπη για αυτό που κάνετε, καταφέρνετε να παραμένετε ενεργοί και ακμάζοντες, με πλούσια δραστηριότητα στους τομείς της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Η μακρά σας πορεία χαρακτηρίζεται από πολύπλευρη δραστηριότητα.

Μεθοδικά και με έντονο τα αίσθημα της ευθύνης,  μεταλαμπαδεύετε τις ιδέες και τις γνώσεις σας στη νέα γενιά.

Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε το έργο σας.

Είμαι δίπλα σας, σε οποιονδήποτε τομέα μπορώ να συνεισφέρω».

Previous ArticleNext Article