Ελασσόνα

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Καλλιθέα Ελασσόνας

Θανατηφόρο ήταν το τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες το πρωί στο 58ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, στη διασταύρωση της Καλλιθέας Ελασσόνας και στοίχισε τη ζωή σε 81χρονο συνταξιούχο, κάτοικο Καλλιθέας.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν στην είσοδο της Καλλιθέας Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 81χρονος Αλέξανδρος Κερμανίδης προσπαθώντας να βγει από παρακείμενο αγροτικό δρόμο βρέθηκε στο οδόστρωμα της εθνικής οδού και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό Ι.Χ., που ερχόταν από το Λιβάδι και κατευθυνόταν στην Ελασσόνα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του πρώτου οχήματος Αλεξ. Κερμανίδη και ο τραυματισμός του Λιβαδιώτη οδηγού του δευτέρου οχήματος 61χρονου Γιώργου Βαρβαρέζου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός από το Α.Τ. Ελασσόνας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ. Για τον απεγκλωβισμό του 81χρονου από το όχημά του χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας. Ο τραυματισμένος Λιβαδιώτης (οδηγός του δευτέρου οχήματος) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Ελασσόνας και στη συνέχεια στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο άτυχος 81χρονος, που έχασε τη ζωή του, ήταν συνταξιούχος, αγαπητός στη μικρή κοινωνία της Καλλιθέας και εργάστηκε για πολλά χρόνια στη Γερμανία. Μετά τη συνταξιοδότησή του επέστρεψε στην Ελλάδα και στη γενέτειρά του. Τα παιδιά του κατοικούν και εργάζονται στη Γερμανία.

Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου της Καλλιθέας διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article