Λάρισα

Εκδήλωση για καταπολέμηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 (ώρα 5.30 μ.μ.) στο Δημοτικό θέατρο Ουήλ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα “Ένα στα Πέντε”, η οποία γίνεται με πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Γιώργου Κατσιαντώνη , ο οποίος απηύθυνε σχετική πρόσκληση στην κ. Έλενα Ράπτη, Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Στην εκδήλωση που διοργανώνουν το “Χαμόγελο του Παιδιού” και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων θα είναι ομιλητές η κ. Έλενα Ράπτη , η κ. Δήμητρα Παπαχρήστου– εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας , η κ. Σοφία Κουσίδου– Προισταμένη Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η κ. Πολυξένη Γιώτσα– Δικηγόρος Αθηνών και διευθύντρια του γραφείου κ. Γιώργου Κατσιαντώνη.

Τη δική της παρέμβαση στο πολύ σημαντικό θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών θα κάνει η πρόεδρος της ιστορικής επί 69 χρόνια λειτουργίας, Ελληνικής Μέριμνας Παιδικής Στέγης Λάρισας, κ. Αγγελική Σιτρά.

Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Λάρισας, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης καθώς και εκπρόσωπος του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Real News, Δήμητρα Τζιότζιου.

πρόσκληση

Previous ArticleNext Article