Λάρισα

Zωντανά στον Alpha και τον Νίκο Μάνεση σε μια Τυρναβίτικη αυλή

Στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση ” παρουσιάστηκε η Τυρναβιτικη αυλή του Παναγιώτη Μπαζούκη.

 

Το Tirnavospress.gr σε συνεργασία με την εκπομπή μετέφερε την ομορφιά της αυλής σε συνδυασμό με την παρέα και το γλέντι που μόνο στον Τύρναβο μπορεί να βρει κανείς.

 

Η παραδοσιακή αυλή του κ. Παναγιώτη φτιάχτηκε πέτρα πέτρα από τον ίδιο με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση του Τυρνάβου. Ο κ. Παναγιώτης με το ποδήλατο του μετέφερε καθημερινά πέτρες από τον Προφήτη Ηλία Τύρνάβου και τον Ξηρια (Τιταρήσιος) μέχρι που μετατράπηκε σε μια αυλή βγαλμένη από άλλη εποχή.

Ρομαντισμός και εικόνες από άλλη εποχή συναντιούνται στην αυλή και η εικόνα μαγεύει.

Από κει λοιπόν οι μουσικοί Θέμης Σαμαντζής, Δημήτρης Κατσαβάκης και Γιάννης Ταουσάνης έπαιξαν μουσική και έδωσαν μια αίσθηση της ξεχωριστής Τυρναβίτικης φιλοξενίας που μόνο εδώ μπορεί κανείς να συναντήσει. Το κεμπάπ στην ψησταριά και το τσίπουρο Τυρνάβου συμπλήρωσαν το γιορτινό κλίμα

Περήφανος ο κ Παναγιώτης για όσα έχει καταφέρει έμεινε ευχαριστημένος και εμείς τον ευχαριστούμε από καρδιάς που άνοιξε το σπίτι του για μας. Στην μεγάλη παρέα και η σύζυγος του κ Παναγιώτη Ελένη, τα εγγόνια του, η νύφη του καθώς και οι Γιάννης Μπαζουκης, Γιάννης Γκανας, Γιάννης Ρίζος, Αποστόλης Μπαζουκης.

Σας ευχαριστούμε όλους για την φιλοξενία

tirnavospress.gr

Previous ArticleNext Article