Αθλητισμός

Ζήσης Ντελόπουλος: Παραιτούμαι από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς με γραπτή του δήλωση, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Zήσnς Ντελόnουλος δηλώνει ότι παραιτείται οπό την ΠΑΕ γιατί δεν ήταν  δικά του το λόγια που γράφτηκαν σε δήλωση (;) του που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ δηλώνει ότι αν ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξns Κούγιοs θελήσει να παραχωρήσει τις μετοχές, ο ίδιος θα είναι παρών.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζήσn Ντελόπουλου: «Υπηρέτησα και υπηρετώ το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπώ, είτε ως αθλητής στο παρελθόν, είτε ως χορηγός και παράγοντας ερασιτεχνικών και επαγγελματικών ομάδων μέχρι σήμερα.

Παρά την σκληρή καθημερινότητα μου που απαιτεί τη διαρκή διεύθυνση των πέντε εταιρειών που έχουμε με τον αδερφό μου, είμαι σταθερά δίπλα στην ΑΕΛ από το 2013 ως μέλος της διοίκησης, αντιπρόεδρος και τελευταία ως υπεύθυνος ακαδημιών και πάντα έβαζα την ομάδα της πόλης μας πρώτη και πάνω από όλους και όλα.

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε το όνομα μου ως υποψηφίου αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι που είχε συμβεί και στην αρχή του καλοκαιριού. Δεν το επιδίωξα, δεν το δήλωσα, δεν το συντήρησα και δεν είναι του χαρακτήρα μου να λειτουργώ με φήμες και διαρροές.

Χθες βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να είμαι υποχρεωμένος να διαψεύσω κάτι το οποίο όμως δεν είχα δηλώσει ποτέ, την πρόθεση μου δηλαδή να εξαγοράσω τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κ. Κούγια.

Για την ακρίβεια δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από συνεργάτη του κ. Κούγια στο οποίο ενημερώθηκα ότι ήταν επιτακτική επιθυμία του κ. Κούγια να “κάνω επίσημη δήλωση” στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και να αρνηθώ τις φήμες αυτές. Επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω δηλώσεις, πόσο μάλλον να διαψεύσω κάτι το οποίο δεν είχα ποτέ δηλώσει, ενημέρωσα τον συνεργάτη του κ. Κούγια να ετοιμάσει αυτός μία, δίνοντάς του όμως να καταλάβει το δικό μου στίγμα και ύφος και ότι αυτή η δήλωση θα έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή και σύντομη. Τότε ενημερώθηκα με έκπληξη και απογοήτευση ότι η δήλωση ήταν έτοιμη από πριν και ότι είχα ελάχιστο περιθώριο παρέμβασης, γεγονός που με λύπησε βαθιά και με ενόχλησε έντονα.

Μετά την δημοσίευση της “δήλωσής” μου, με λύπη μου διαπίστωσα και διαπίστωσε και όλη η φίλαθλη κοινωνία της Λάρισας, ότι το κείμενο που αναρτήθηκε είχε το τυπικό και χαρακτηριστικό ύφος των λεγόμενων του κ. Κούγια και οι άνθρωποι που με γνωρίζουν αμέσως αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι δικά μου λόγια αυτά που γράφτηκαν.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων δηλώνω ότι σταματώ να ασχολούμαι διοικητικά στο εξής με την ΠΑΕ ΑΕΛ και παραιτούμαι αμετάκλητα από υπεύθυνος των ομάδων νέων Κ17 και Κ20.

Η διαδρομή και ο αυτοσεβασμός δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω σε οτιδήποτε στο οποίο καλούμαι να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Εύχομαι στον κ. Κούγια να πετύχει τους στόχους του και τους στόχους της ομάδας μας και τον τιμώ και τον σέβομαι, όπως στέκομαι δίπλα και τιμώ και σέβομαι όλους τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους που όλα τα προηγούμενα χρόνια διοίκησαν την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όμως μετά λύπης αποχωρώ οριστικά από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τα μέλη του οργανισμού που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΛ και τους συνεργάτες, τους φορείς και τους παράγοντες της πόλης και του ποδοσφαίρου.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Κούγια που με τίμησε με τη φιλία του και με πρότεινε για τις θέσεις του Αντιπροέδρου στο παρελθόν και του υπευθύνου των ομάδων νέων τη φετινή χρονιά.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κ. Κούγιας δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές του, όμως επειδή έχω μάθει στο επιχειρείν να είμαι πάντα έτοιμος και με τα πόδια μου να πατούν σταθερά στη γη και επειδή σέβομαι τους απλούς και αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας, δηλώνω ότι όταν, εάν και εφόσον ο κ. Κούγιας θελήσει να παραχωρήσει τις μετοχές του, θα είμαι παρών και θα τις διεκδικήσω με διαφάνεια, ξεκάθαρο πλάνο και φρέσκες ιδέες.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Previous ArticleNext Article