Κόσμος

Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο στο Τέξας – Η γυναίκα ήταν έγκυος

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας χαρακτήρισε το συμβάν ως «μια πολύ, πολύ περίπλοκη σκηνή εγκλήματος…»

Ως «πιθανή δολοφονία» χαρακτηρίζει η Αστυνομία τους θανάτους μίας έφηβης εγκύου και ενός άντρα, που πιστεύεται ότι ήταν ζευγάρι, στο Τέξας των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη Savanah Nicole Soto και ο 22χρονος Matthew Guerra βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο Σαν Αντόνιο.

«Αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι μια πολύ, πολύ περίπλοκη σκηνή εγκλήματος… Οι ντετέκτιβ αυτή τη στιγμή το εξετάζουν ως πιθανή δολοφονία», δήλωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου, ενώ η οικογένεια της Soto θρηνούσε.

Ήταν νεκροί για τρεις ή τέσσερις ημέρες

Η Savanah Nicole Soto και ο Matthew Guerra

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για την αγνοούμενη γυναίκα και τον φίλο της, αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε επίσημα αυτή τη στιγμή, μέχρι ο ιατροδικαστής να ρίξει μια ματιά στα πτώματα και να αποφασίσει για την ταυτότητά τους» ανέφερε.

Ο ίδιος έδωσε επιπλέον ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που πέθαναν η Soto και ο Guerra.

Το ζευγάρι που εντοπίστηκε από μέλος της οικογένειας ενός εκ των δύο,φαίνεται να ήταν νεκρό για τρεις ή τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας.

Ήταν «βίαιος»
Η Soto, που βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αγνοούνταν από την Παρασκευή, μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη μετάβασή της στο νοσοκομείο για πρόκληση τοκετού.

Το πρωί της Δευτέρας οι Αρχές εξέδωσαν συναγερμό για την εξαφάνιση της Soto, ενώ φέρεται πως την ίδια ημέρα αγνοούνταν και ο Guerra ο οποίος ζούσε με την 18χρονη.

Η οικογένεια της Soto κατηγόρησε τον Guerra ότι ήταν «βίαιος» απέναντι στη νεαρή μέλλουσα μητέρα, η οποία φέρεται να ήταν ενθουσιασμένη που θα υποδεχόταν το πρώτο της παιδί, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θα σου επιτρέψω να γίνεις μια από αυτές τις στατιστικές για το τι συμβαίνει όταν έχεις έναν βίαιο σύντροφο», έγραψε η κουνιάδα της Soto στο Facebook μαζί με αρκετές φωτογραφίες της.

«Ξέρω τον γιο μου…»
Η μητέρα του 22χρονου Guerra έκανε επίσης μία σχετική ανάρτηση,η οποία έχει διαγραφεί, και έλεγε: «Ξέρω τον γιο μου και δεν θα έκανε τίποτα για να της κάνει κακό».

in.gr

Previous ArticleNext Article