Λάρισα

“Ζεστό” χρήμα 4 εκ. ευρώ έριξε στην αγορά ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου

Στην εξόφληση όλων των παραγωγών μελών του που παρέδωσαν φέτος σταφύλια την περίοδο του τρύγου προχώρησε σήμερα ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου αποδεικνύοντας ότι παρά την κρίση που προκάλεσαν στην αγορά κρασιού και στην εστίαση τα διαδοχικά lock down λόγω κορωνοϊού βαδίζει με σταθερά βήματα νοικοκυρεμένα και ασφαλή σε δρόμους ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού.

Σήμερα η διοίκηση του συνεταιρισμού πριν ακόμη ξεκινήσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κατέθεσε στους λογαριασμούς των συνεταίρων συνολικά το ποσό των 4 εκ. € συμβάλλοντας με αυτή της την ενέργεια σε μια συνολική προσπάθεια αναθέρμανσης της κίνησης στην τοπική αγορά που λόγω κορωνοϊού έχει υποστεί σημαντική καθίζηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η διοίκηση αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπήρχαν στους κόλπους των αμπελοκαλλιεργητών μελών της πλήρωσε και προκαταβολές σε όσους ζήτησαν για να μπορέσουν να τρυγήσουν τα αμπέλια τους ενώ τηρώντας τις δεσμεύσεις που είχε δώσει ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρήστος Τσιτσιρίγγος, σε παλαιότερες γενικές συνελεύσεις, η εξόφληση των μελών έγινε πριν το τέλος του έτους και σαφώς πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος.

Με αφορμή τη σημερινή πληρωμή ο κ. Τσιτσιρίγγος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: “Για μια ακόμη χρονιά τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας προς τα μέλη του συνεταιρισμού. Με τη σημερινή πληρωμή, αποδεικνύουμε ότι με χρηστή διαχείριση και με προσεκτικά βήματα έχουμε εξασφαλίσει την πλήρη εξυγίανση του συνεταιρισμού που πλέον κοιτάζει μπροστά παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η διετής παγκόσμια μάχη με τον κορωνοϊό. Εχουμε καταφέρει να χαράξουμε, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, μία αναπτυξιακή πορεία που θα είναι προς όφελος του οινοποιείου και των συνεταίρων.

Ελπίζω ότι με τη σημερινή πληρωμή θα συμβάλουμε στην αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης στην περιοχή μας.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίζουμε αυτή την πορεία αναζητώντας συνεχώς λύσεις σε προβλήματα αλλά και αναδεικνύοντας δράσεις και έργα που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Εκ μέρους της διοίκησης εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, προτείνοντας σε όλους να δοκιμάσουν τα ποιοτικά προϊόντα του συνεταιρισμού μας.”

Πηγή: paidis.com

Previous ArticleNext Article