Αθλητισμός

Υποβιβάζει την ΚΑΕ Λάρισα η Ομοσπονδία!

Την ώρα που η πορεία της ΚΑΕ Λάρισα βρίσκεται στα χείλη όλων των φιλάθλων της χώρας μια απόφαση της Ομοσπονδίας φέρνει τα πάνω κάτω στη Λίγκα, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, η ΚΑΕ Λάρισα (όπως και η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Απόλλωνας Πάτρας) υποβιβάζονται στην Α2 λόγω χρεών.

Λίγες μόνο μέρες μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην υποβιβάσει τις προαναφερόμενες ομάδες η Ομοσπονδία επέλεξε να προχωρήσει σε γνωστοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης παραχωρώντας συνέντευξη τύπου ελάχιστες ώρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας με τον Προμηθέα Πατρών, με τον πρόεδρό της να σημειώνει την αξιοπρόσεκτη πορεία της, τονίζοντας ωστόσο ότι «θέλουμε και τη Λάρισα, που είναι η έκπληξη της χρονιάς και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά μέσα από νομιμότητα». Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εισήγηση της Ομοσπονδίας είναι οι τέσσερις ομάδες που «κόπηκαν» στην αδειοδότηση να είναι σε προτεραιότητα wildcard, αρκεί να διακανονίσουν τα χρέη τους.

Αν μη τι άλλο θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα να απαντήσει σχετικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Θοδωρής Ριζούλης, στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Ε.Π.

larissapress.gr

Previous ArticleNext Article