Ελασσόνα

Υποψήφιος με τον Νίκο Ευαγγέλου στις δημοτικές εκλογές ο Θανάσης Μπίζιος

Την υποψηφιότητα του με τον Νίκο Ευαγγέλου στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Θανάσης Μπίζιος, δείτε σχετικά:
Συνδημότισσες, Συνδημότες,
Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου,
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ενδελεχούς διαλόγου που προηγήθηκε με πολλούς συμπολίτες μου, αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου του τόπου μας.
Σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκα, μεγάλωσα και επέλεξα να ζω με την οικογένειά μου. Επίσης, καθημερινά, μέσα από την ενασχόλησή μου με το επάγγελμα μου βιώνω τις δυσκολίες, τους προβληματισμούς αλλά και τις χαρές και τις ελπίδες των συνανθρώπων μου.
Άλλωστε, το ενδιαφέρον μου για τα κοινά αναπτύχθηκε από μικρή ηλικία,
Με γνώση, επιμονή και μελετημένο σχέδιο, επιθυμία και φιλοδοξία μου είναι να συμβάλω στην υλοποίηση δράσεων και σχεδιασμών, που θα αποδώσουν μια σημαντική προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας και θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των πολιτών όλων των ηλικιών.
Προσωπικά, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να διαμορφώσουμε με όλους τους συνυποψηφίους μου, ένα πλαίσιο συναντίληψης και κοινού κώδικα επικοινωνίας, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι που θα θέτουμε.
Δεσμεύομαι, να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και με εργώδεις προσπάθειες, να επιδιώξω να αναπτύξω τις καλύτερες συνθήκες ζωής που μας αξίζουν.
Δηλώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό ΑλλάΖουμε του οποίου ηγείται ο Νίκος Ευαγγέλου
Σας ευχαριστώ θερμά
Με εκτίμηση
ΘΑΝΑΣΗΣ Ζ. ΜΠΙΖΙΟΣ
Previous ArticleNext Article