Ελασσόνα

Υποψήφιος με τον Νίκο Ευαγγέλου ο εκπαιδευτικός Σάκης Γκουτζέλας

Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον Νίκο Ευαγγέλου ο εκπαιδευτικός Σάκης Γκουτζέλας, δείτε τη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού “Αλλάζουμε”:
“Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» προσθέτει στο ψηφοδέλτιό της, ανθρώπους με ειδικές γνώσεις σε σημαντικούς κλάδους, όπως ο κλάδος της εκπαίδευσης.
Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο (Σάκη) Γκουτζέλα, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής με μετεκπαίδευση στο διδασκαλείο (Δ.Γληνός του Αριστοτελείου παν/μίου του παιδαγωγικού τμήματος στην ειδική αγωγή), με μεταπτυχιακό (στην Οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης), και της ΑΣ.ΠΕ.ΤΕ στη συμβουλευτική. Υπηρετεί ως διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ευαγγελισμού, είναι αν. αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ν.Λάρισας. Εκλέγεται για 18 χρόνια αντιπρόσωπος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ν.Λάρισας στη Δ.Ο.Ε (Διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδος), είναι τομεάρχης Καινοτομίας και έρευνας στη Δ.Ε.Ε.Π του Ν.Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα του νομού. Ο Σάκης, είναι γιός του αγαπητού σε όλους μας για πολλά χρόνια γυμνασιάρχη στην επαρχία Ελασσόνος Χρήστου Γκουτζέλα, που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μας. Έχει ένα γιό που σπουδάζει στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών στο ΠΑΜΑΚ. Γνωστός σε όλη την Ελλάδα για τη μεγάλη συνδικαλιστική του δράση, προσφορά και πορεία, διετέλεσε και υπηρέτησε για 6 χρόνια εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ι.Π.Ε.Μ-Δ.Ο.Ε (Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών-Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας) και πέρυσι με την συμπλήρωση των 100 ετών της Δ.Ο.Ε (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος) βραβεύτηκε για το έργο και την προσφορά του στην εκπαίδευση. Υπηρέτησε για 2 χρόνια στο υπουργείο παιδείας στο τμήμα (δια βίου μάθησης) και συμμετείχε σε πολλά πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως εισηγητής για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και του πλαισίου για αναβάθμιση στην ποιότητα εκπαίδευσης του δημόσιου σχολείου και νηπιαγωγείου. Διετέλεσε για 10 χρόνια εκλεγμένο μέλος της κεντρικής επιτροπής-εκτελεστικής γραμματείας της ΔΑΚΕ Π.Ε Ελλάδος, αιρετός Α.ΠΥ.Σ.ΠΕ Ν.Αιγαίου και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Κυκλάδων και μέλος της τότε νομαρχιακής επιτροπής παιδείας Κυκλάδων. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ταμίας και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εκπ/ων (Κ.Κούμας του Ν.Λάρισας) και μέλος της δημοτικής επιτροπής παιδείας του Δήμου Λάρισας. Δίνοντας μάχες στην πρώτη γραμμή για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών, ως μέλος του ΠΥΣΠΕ Ν.Λάρισας και εκπρόσωπος εκπαιδευτικών στην ΑΔΕΔΥ, υπηρετώντας το θεσμό για 10 χρόνια ως εκλεγμένος πρόεδρος της ΔΑΚΕ Π.Ε Λάρισας και 6 χρόνια αντιπρόεδρος και γραμματέας της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα του νομού. Διετέλεσε επίσης τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού αλλά και ταμίας της Ν.Ο.Δ.Ε-Δ.Ε.Ε.Π Ν.Λάρισας επί προεδρίας του αείμνηστου συντοπίτη μας Δημήτρη Παπαευθυμίου. Εκλέγεται σύνεδρος του κόμματος της Ν.Δ από το 2006 και είναι μέλος της Ε.Κ.Ο της Ν.Δ.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα”.
Previous ArticleNext Article