Αθλητισμός

Υποψήφιος με τον Άγγελο Παπανικολάου στις εκλογές της ΕΟΚ ο Ελασσονίτης Ζήσης Δότας

Με τον  καρδιολόγο Άγγελο Παπανικολάου που θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΕΟ Καλαθοσφαίρισης θα συμπορευτεί ο Ελασσονίτης Ζήσης Δότας όπως ο ίδιος τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Οι εκλογές έχουν οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ο κ. Δότας ζητάει στήριξη προς το πρόσωπό του στις εκλογές της ΕΟΚ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ότι στις εκλογές της Κυριακής 12-9-2021 για το Δ.Σ της Ε.Ο.Καλαθοσφαίρισης, αποφάσισα να συμπορευτώ στον αγώνα για την Προεδρία με τον Άγγελο Παπανικολάου.

Στην πολύχρονη ανιδιοτελή αθλητική μου διαδρομή Γ.Σ Λάρισας, Γ.Σ Ελασσόνας, Ε.Σ.ΚΑ.Θ (από το 1993 έως και σήμερα) καθώς και σε επιτροπές της Ε.Ο.Κ (Εθνικών ομάδων επί προεδρίας Π. Καπαγέρωφ και Αναπτυξιακού με Πρόεδρους Ζ. Αλεξάνδρου, Αν. Μιαούλη και Γ. Βασιλακόπουλου), αποκόμισα εμπειρία και γνώση που με κάνουν να αισθάνομαι όσο ποτέ άλλοτε δυνατός, ώριμος και χρήσιμος να προσφέρω στην Ομοσπονδία, αυτή τη φορά ως μέλος του Δ.Σ, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΎ μπάσκετ και κυρίως των ΥΠΟΔΟΜΏΝ του που τόσο πολύ αγαπάμε.

Ζητώ τη στήριξη σας στο πρόσωπο μου και να είστε σίγουροι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης.

Σας υπόσχομαι να σας εκπροσωπήσω επάξια.

Με κάθε τιμή

Ζήσης Δότας

Ε.Σ.ΚΑ.Θ

 

Previous ArticleNext Article