Ελασσόνα

Ξεσήκωσαν τους Ελασσονίτες οι Χ. Βέρρα και Γ. Τσαμπά στο γήπεδο του ΠΟΕ (φώτο)

Μία μοναδική βραδιά διασκέδασης που συνδιοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου.

Η Χαρά Βέρρα, η Γωγώ Τσαμπά, ο Νεκτάριος Κοκκώνης στο κλαρίνο με την υπόλοιπη μπάντα, αλλά και το μουσικό συγκρότημα ARGON (με Ελασσονίτες μουσικούς) φρόντισαν να μας ζεστάνουν με τα τραγούδια τους.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, αφου το φθινόπωρο – όσον αφορά τη θερμοκρασία – μας έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, η βραδιά κύλησε με άφθονο ποτό, εδέσματα, γλέντι, χορό και πλούσια λαχειοφόρο, με τους τυχερούς αριθμούς να κερδίζουν:

3001 τηλεόραση 32′ από το Welcome store Καλαμάτας, 899 ψυγείο από το Τζαλαμπύρας Euronics, 4742 ατμοσίδερο από Ζιανός Euronics, 576 έπιπλο τηλεόρασης από Επιπλα Τσουρέκας, 4747 ψηφιακό ρολόι από Γερμανός, 1444 παιδικό κρεβάτι απο Modeco.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάνος και χορηγός επικοινωνίας ο Party fm 97,1

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτικών και πολιτιστικών φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article