Ελασσόνα

«Ξεπούλησε» το «μπαζάρ» του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ελασσόνας! ΦΩΤΟ

Πραγματικό «ξεπούλημα» στο «μπαζάρ» που διοργάνωσε με επιτυχία το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ελασσόνας, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, σε ειδικό χώρο, εκτέθηκαν οι γιορτινές δημιουργίες των μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου, που ετοίμασαν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, και που διατέθηκαν σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του έργου και των δραστηριοτήτων του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εικόνες, ημερολόγια, διακοσμημένα κεριά, πιάτα, κηροπήγια, αναμνηστικά, μικροκοσμήματα, κ.ά.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της έκθεσης, βρίσκονταν και ενημέρωναν ο διευθυντής του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Ελασσόνας Νίκος Ταουσάνης, το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολικής μονάδας, πολλοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές…που έδειχναν να το χαίρονται.

Δεν ήταν λίγοι οι ευαισθητοποιημένοι Ελασσονίτες και οι περαστικοί που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας, και …«εξαφάνισαν» μέσα σε λίγες ώρες τις γιορτινές δημιουργίες των μαθητών, «παραδίδοντας μαθήματα» ευαισθησίας. Ανάμεσα στους επισκέπτες, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με τους συνεργάτες του αντιδημάρχους και αυτοδιοικητικούς.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχο «μπαζάρ» έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, με «οικοδεσπότες» αυτή τη φορά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης Ελασσόνας.
(Γραφείο «Ελευθερίας») Του Γιάννη Μουκίδη
Previous ArticleNext Article