Λάρισα

Ξεκίνησε τις συναντήσεις ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης

«Μπορεί να «υπάρχει ακόμα… χρόνος», όμως ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ξεκίνησε τις συναντήσεις. Έτσι, συναντήθηκε με τους υποψηφίους που συμμετείχαν στο συνδυασμό του το 2019 στην Δ. Ε. Κάτω Ολύμπου, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Η συζήτηση συμπεριελάμβανε όλα τα τρέχοντα θέματα, τα έργα που πραγματοποιήθηκαν και αυτά που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά φυσικά και την πορεία του συνδυασμού προς τις εκλογές.

«Είμαστε μία δημοτική Αρχή που βρίσκεται δίπλα και όχι απέναντι από το Δημότη και τα προβλήματά του, με ανοιχτό το γραφείο του Δημάρχου ανά πάσα στιγμή. Ένα Δήμαρχο που στηρίζει τον επαγγελματία, τον αγρότη, τον παραγωγό,… τον κάθε Δημότη», επισήμανε ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση, δήλωσαν παρών και για τις επόμενες εκλογές, με κοινή διαπίστωση όλων να προκύψει,  στην Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου με συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, ακόμη πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσουν ξανά στο Δήμο μας ούτε τα προσωπικά συμφέροντα ούτε οι καθεστωτικές πρακτικές και νοοτροπίες, μιας άλλης εποχής.

Όλοι μαζί και με την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιώργου Μανώλη θα διεκδικήσουμε και πάλι στις 8/10/2023 τη δημαρχία στο Δήμο μας. Καλούμε όλες και όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, θεσμικούς και μη, ξεπερνώντας τις όποιες διαφωνίες του παρελθόντος, σκεπτόμενοι πως είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, είναι η ίδια η ευημερία του τόπου μας».

Previous ArticleNext Article