Ελλάδα

Βρέθηκε σώος ο ιερέας που είχε εξαφανιστεί για δυο μέρες

Βρέθηκε ζωντανός ο ιερέας του Πετροχωρίου στην Ξάνθη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την προηγούμενη Δευτέρα (27/03). Την Τρίτη έγινε η δήλωση εξαφάνισης του στην αστυνομία και κατόπιν ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο ιερέας εντοπίστηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στην οικογένεια του.  Αρχικά, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, στην περιοχή της Σταυρούπολης με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή. Την πρώτη ημέρα των ερευνών είχαν εντοπιστεί μόνο προσωπικά αντικείμενα του ιερέα και το κινητό του τηλέφωνο.

Το ιστορικό

Ο ιερέας, σύμφωνα με το xanthinea, φαίνεται πως αναχώρησε από το σπίτι του τη Δευτέρα, με το αυτοκίνητό του, και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Το όχημα, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ο πατήρ Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος άνθρωπος, ενώ η εξαφάνισή του είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους συγχωριανούς του και σε κατοίκους της Ξάνθης που τον γνωρίζουν.

Στην περιοχή επιχειρούν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ από τη Βάση Ετοιμότητας Παρανεστίου Δράμας, η ΕΟΔ Ξάνθης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Μάλιστα, έχει επιστρατευτεί ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΟΔ που «χτενίζει» την περιοχή.

in.gr

Previous ArticleNext Article