Αθλητισμός

Βραβεύονται Βάλλας και Νάσης από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΟ Ελασσόνας 

 Ο ΠΟΕ και ιδιαίτερα οι ακαδημίες της ομάδας θέλουν να έχουν ινδάλματα που να δημιουργούν κίνητρα ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

 Το ερχόμενο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Π.Ο. Ελασσόνας στο κέντρο «Hamos Place» στην Ελασσόνα και ώρα 20:30 θα τιμήσει το Σπύρο Βάλλα, τον Παναγιώτη Νάση αλλά και την περσινή ομάδα Κ12 που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣΝΛ.

 Ο Σπύρος Βάλλας γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1981 στην Ελασσόνα και έπαιξε ποδόσφαιρο σε Ελασσόνα, Ξάνθη, Ολυμπιακό , ΑΕΛ ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Ξάνθη.

Πρωταθλητής Ελλάδας δυο φορές με τον Ολυμπιακό και άλλες τόσες κυπελλούχος ενώ στέφθηκε κυπελλούχος και με την ομάδα της ΑΕΛ. Αγωνίστηκε δύο φορές με την Εθνική Ελλάδας το 2003 υπό τις οδηγίες του Ότο Ρεχάγκελ, ενώ εκπροσώπησε επίσης τη χώρα κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, ως μέλος της ολυμπιακής ομάδας με συμμετοχή και στους τρεις της αγώνες. Παράλληλα υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, της οποίας διετέλεσε αρχηγός.

 Ο Παναγιώτης Νάσης γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1970 στην Ελασσόνα, αγωνίσθηκε στη θέση του τερματοφύλακα παίζοντας σε ΠΟΕ,Πιερικό και ΑΕΛ ενώ τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΛ.Επίσης θα βραβευτεί η ομάδα Κ12 η οποία την περσινή περίοδο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΝΛ.

Μετά το τέλος των τιμητικών διακρίσεων θα ακολουθήσει η κοπή πίτας των τμημάτων υποδομής.

Τηλέφωνο κρατήσεων

 για την εκδήλωση 24930-29515

Previous ArticleNext Article