Λάρισα

“Βούλιαξε” το λιμάνι του Αγιοκάμπου ο Νίκος Πορτοκάλογλου (φωτο)

«Μάγεψε» η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Αγιόκαμπο / Πλήθος κόσμου στην προτελευταία εκδήλωση του Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» / Πέφτει η αυλαία απόψε με τους ONIRAMA στο Καστρί Λουτρό.

Πανέμορφες μουσικές στιγμές απόλαυσε πλήθος κόσμου που κα­τέκλυσε κάθε γωνιά του λιμανιού του Αγιοκάμπου στη συναυλία του Νί­κου Πορτοκάλογλου προχθές την Κυριακή.

Περί τους 2000 ανθρώπους, όπως υπολογίζεται από τους διοργα­νωτές, σύμφωνα με τα καθίσματα που τοποθετήθηκαν, έζησαν ένα μα­γικό βράδυ δίπλα στη θάλασσα.

Ο σπουδαίος δημιουργός και τραγουδιστής, με την μουσική του μπάντα «Ευγενείς Αλήτες», και με συντροφιά στο τραγούδι την Βίκυ Καρατζόγλου και τον Βύρωνα Τσουράπη, χάρισαν παλιές και νέες αγα­πημένες επιτυχίες και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Η εν λόγω συναυλία ήταν η κεντρική εκ των πολλών και εξαιρετι­κών εκδηλώσεων του φετινού Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο», που έλαβαν χώρα στους Δήμους Αγιάς και Τεμπών. Εκδηλώσεις που αναμφίβολα εί­χαν την μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή των κατοίκων, των επισκεπτών και των παραθεριστών της περιοχής, και οι οποίες διοργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την συνδρομή των Δήμων Αγιάς και Τεμπών, και εθελοντών φορέων, με ελεύθερη να ση­μειωθεί είσοδο για όλους.

Σήμερα Τρίτη, στις 9:00 το βράδυ, το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται στο Καστρί Λουτρό, με συναυλία, στην πλατεία, των ONIRAMA, ενός από τα μακροβιότερα εν ενεργεία ελληνικά συγκροτήματα με 23 χρόνια συνεχούς μουσικής πορείας. Με τη συναυλία αυτή πέφτει η αυλαία μιας σειράς συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, κινηματογραφικών προβο­λών, αθλητικών εκδηλώσεων και πολλών δραστηριοτήτων για τα παιδιά, που έγιναν από τις 28 Ιουλίου σε Αγιόκαμπο, Βελίκα, Ραψάνη, Στόμιο, Μεσάγγαλα, Ομόλιο, Αιγάνη και Καστρί Λουτρό προσφέροντας ανάσες ψυχαγωγίας, με προστιθέμενη αξία για την τοπική οικονομία και την τουριστική προβολή των παραλίων της Λάρισας.

Τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σω­κράτης Φάμελλος, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας Βασίλης Πινακάς, ο αντιπερι­φερειάρχης Αθλητισμού Κώστας Καλαμπάκας, ο περιφερεια­κός σύμβου­λος Γιώργος Λαδόπουλος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων Δημήτρης Σοφολόγης. Το πρό­γραμμα άνοιξε η Λαρισαία συνθέτρια, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και σολίστ στο σαντούρι, Λουκία Βαλάση.

Πηγή: choraagia.gr
Previous ArticleNext Article