Αθλητισμός

«Βόμβες» από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ: «Απλήρωτος τρεις μήνες, ούτε το δώρο Πάσχα»

Στα δικαστήρια και στην επιθεώρηση εργασίας προανήγγειλε πως θα προσφύγει ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Παναγιώτης Νάσης, καταγγέλλοντας πως είναι για τρεις μήνες απλήρωτος, ενώ δεν έχει λάβει ούτε καν το δώρο Πάσχα!

Ο κ. Νάσης πραγματοποίησε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο, πως δηλαδή αποχώρησε από την ομάδα επειδή δεν είχε δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.

Έγραψε συγκεκριμένα: “Επειδή η άγνοια και η προχειρότητα, η οποία έχει στοιχίσει πολλές φορές στην ΠΑΕ ΑΕΛ, οδηγεί συχνά στην ανοησία θα ήθελα να ενημερώσω και παράλληλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, σε ότι αφορά τα αίτια της απομάκρυνσης μου από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στις 7/6/2024 ,σε άρθρο της εφημερίδας ‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” το οποίο υπογράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος Κέλλας Σωτήρης, αναφέρθηκε, μετά από πληροφόρηση που είχε απο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να συνεχίσω να είμαι προπονητής στην ομάδα επειδή δεν έχω δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.

Από τις 22/5/2024 ενημέρωσα τον κύριο Δερμιτζάκη ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα λόγω ασυνέπειας και αφερεγγυοτητας της διοίκησης.(Απλήρωτοι ΜΑΡΤΙΟ, ΑΠΡΊΛΙΟ ,ΜΑΙΟ ,ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ)

Σας παραθέτω τον κανονισμό λειτουργίας των προπονητών σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τα διπλώματα μου με τα οποία εργάζομαι τα τελευταία 17 χρόνια!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες καθώς και στην επιθεώρηση εργασίας.
Κουράγιο ΑΕΛ !!
Με τιμή ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ”.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: Onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article