Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης – Σεπόλια: Στην ανακρίτρια δύο ακόμη κατηγορούμενοι

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν στις 12.30 της Δευτέρας (7/11) δύο άνδρες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πρόκειται για έναν 55χρονο προπονητή και έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς σε Κόρινθο και Αθήνα την περασμένη Παρασκευή.

Κατά πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να συνάντησε τρεις φορές τη 12χρονη έναντι αμοιβής ενώ ο 55χρονος τουλάχιστον δύο φορές.

Παράλληλα, την Τρίτη θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια και ο 35χρονος εισοδηματίας από τον Κορυδαλλό αλλά και ο 39χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας την περασμένη Πέμπτη.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι

 

Συνολικά 10 άτομα βρίσκονται κατηγορούμενα για την πολύκροτη υπόθεση, με έξι εξ αυτών να έχουν κριθεί ήδη προφυλακιστέα.

Μάλιστα, τα στοιχεία τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη.

Πρόκειται για τους:

1) Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο κατηγορείται ότι βίαζε αλλά φέρεται και να εξέδιδε τη 12χρονη

2) Ο Γιάννης Σοφιανίδης που επίσης κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη

3) Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της ανήλικης, και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία

4) Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

5) Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

6) Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Πώς θα συνεχιστεί η έρευνα

Και μπορεί με τις 10 πρώτες αυτές συλλήψεις να έκλεισε ο πρώτος κύκλος των ερευνών, ωστόσο η διερεύνηση της υπόθεσης δεν σταματά εδώ.

Από εδώ και εμπρός, ανοίγει νέος κύκλος ερευνών που αφορά στη διερεύνηση της τρίτης κατάθεσης της 12χρονης, που αναφερόταν στον οίκο ανοχής όπου φέρεται να πήγαινε το κορίτσι ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος.

Η 12χρονη φέρεται να είπε στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. ότι πήγε στον εν λόγω χώρο περίπου πέντε φορές.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Ηλίας Μίχος μετέφερε το παιδί σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, που λειτουργούσε κεκαλυμμένα ως οίκος ανοχής.

Τώρα, οι αστυνομικοί πρέπει να ταυτοποιήσουν τους άντρες που μπορεί να βίασαν τη 12χρονη.

cnn.gr
Previous ArticleNext Article