Λάρισα

«Βασίλεψαν» τα μέλη της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Λάρισας

Σε θερμό και εορταστικό κλίμα έκοψαν απόψε, το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα «γαλάζια» μέλη και φίλοι της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Λάρισας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στον πολυχώρο «Φρούριο» της πόλης έδωσαν το παρών και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας, κα Στέλλα Μπίζιου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας κ.κ. Κώστας Καλαμπάκας και Θανάσης Παιδής (υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ), η γενική γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ κα Ρένα Καραλαριώτου, ο επίσης υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ κ. Χρήστος Καπετάνος, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας κ. Μιχάλης Τζιατζιάς, ο γενικός σύμβουλος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κωσταντίνος Κούμας» κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας κ. Θανάσης Φούντας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων επαρχίας Ελασσόνας κ. Αχιλλέας Ζιανάς.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Λάρισας κ. Γιώργος Τασιόπουλος.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα και στην πολιτική εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Κλειστό Αλκαζάρ.

Δείτε φωτογραφίες:

      

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article