Αθλητισμός

Unfair play και σοκ στις καθυστερήσεις για τον Οικονόμο

Χιτσκοκικό φινάλε σημειώθηκε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” με την Πελασγιώτιδα να ισοφαρίζει τον Οικονόμο σε 2-2 στις καθυστερήσεις, σε φάση κατά την οποία δεν τηρήθηκε το fair play σε τραυματισμό του τερματοφύλακα Νούσια και πυροδότησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τσαριτσάνης.Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό προπονητή τον γυμναστή Νίκο Καραμήτσιο και χωρίς τους Αυλογιάρη – Αγρόδημο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα με τον Οσμάνι να ευστοχεί στο 10′ με διαγώνιο σουτ από δεξιά. Μάλιστα, στο 24′ η Πελασγιώτιδα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά το σουτ εκτός περιοχής του Κουσιώρα αποκρούστηκε από το δοκάρι του Νούσια.Στην συνέχεια, ο Χριστώνης στο 27′ έγινε απειλητικός αλλά αρχικά τον “έκλεισε” ο Νούσιας και ακολούθως ο Μπουμπουνάρας απέκρουσε σε κόρνερ.
Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και στο 31′ το σουτ του Ντούφα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 32′ από σέντρα του Καρβούνη το σουτ του Δραχαλίβα από καλή θέση κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.Στο 45′ η νέα προσπάθεια του Δραχαλίβα εξουδετερώθηκε από τον Μαστοροδήμο.
Αφού στο 51′ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Κουσιώρα και στο 62′ το σουτ του Μπουμπουνάρα κόντραρε και έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, οι Τσαριτσανιώτες ισοφάρισαν στο 64′ με τον Στέλιο Δραχαλίβα που προχώρησε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μαστοροδήμο (1-1). Στο 75′ ο Τσέλα σούταρε προς την δεξιά πλευρά της εστίας του Νούσια αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ, ενώ στο 82′ ο Οσμάνι έχασε εκπληκτική ευκαιρία, όταν απέφυγε τον Νούσια αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 85′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρβούνη, ο νεοεισελθών Δριστέλας με καρφωτή κεφαλιά “έγραψε” το 2-1, ενώ στο 88′ το σουτ του Καρβούνη κατέληξε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη και στο 90’+1′, ενώ ο Νούσιας στην προσπάθειά του να αποκρούσει βρέθηκε τραυματισμένος στο έδαφος, ο Κουσιώρας συνέχισε την φάση, σέντραρε από αριστερά και ο Τσέλα με “τακουνάκι” έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.Ακολούθησε ένταση, καθώς οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για την μη τήρηση του fair play από πλευράς Πελασγιώτιδας, σε αντίθεση με τους ίδιους που λίγο νωρίτερα είχαν βγάλει την μπάλλα εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Πούτα που αντιλήφθηκε αντίπαλο πεσμένο στο έδαφος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Χρήστος Νίτσας με βοηθούς τους Γιάννη Ρουπέλα – Κώστα Στεργιακούλη.Πρέπει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής είχε υποχρέωση να διακόψει τον αγώνα στη τελευταία φάση, αν αντιλαμβανόταν τραυματισμό στο κεφάλι του Νούσια.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας (90’+4′ λ.τρ. Ν.Δραχαλίβας), Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι, Ντούφας (81′ Δριστέλας), Πούτας, Κίτσιος (56′ Λαγιόκαπας), Καρβούνης, Στ.Δραχαλίβας.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέτζας (63′ Τσέλα), Δ.Δάσσιος, Κουπατσιάρας, Ι.Δάσσιος, Κουτσικούλης, Χριστώνης, Καλούσης, Οσμάνι (86′ Τσιουραντάνης), Κουσιώρας, Ιορδανίδης.
Previous ArticleNext Article