Κόσμος

Τρόμος: Ασανσέρ έκανε «βουτιά» και εκσφενδόνισε τρεις ανθρώπους στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Tον τρόμο έζησαν τρεις άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα σε ασανσέρ στην Κίνα, όταν αυτό έκανε ξαφνικά ελεύθερη πτώση όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. «Τα πάντα περιστρέφονταν. Πεταχτήκαμε όλοι στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα», δήλωσε ο Li, ένας από τους επιβάτες, στο Newsflare ενώ διηγούνταν την τρομακτική βουτιά.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο 26 Αυγούστου, ενώ ο ίδιος και άλλοι δύο επιβάτες μπήκαν στον ανελκυστήρα στην πόλη Changsha της επαρχίας Hunan. Ο Li, ο οποίος ζούσε στον 25ο όροφο, θυμήθηκε πώς το ασανσέρ «σταμάτησε ενώ κατέβαινε».

«Κόλλησε και δεν κουνιόταν», εξήγησε και πρόσθεσε ότι το ασανσέρ άρχισε να ταλαντεύεται μόλις έφτασε στον τέταρτο όροφο. Σε εκείνο το σημείο, προσπάθησε να πατήσει τα κουμπιά για άλλους ορόφους, χωρίς αποτέλεσμα όμως, καθώς όλα τα φώτα στον πίνακα ελέγχου έσβησαν.

Στο βίντεο, το ασανσέρ φαίνεται να κατεβαίνει, εκσφενδονίζοντας και τους τρεις επιβάτες στον αέρα, με τον έναν να χτυπάει στο ταβάνι.

Μετά τη «βουτιά» ο Li επικοινώνησε τόσο με τους διαχειριστές όσο και με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες μετέφεραν τα τρία θύματα στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ο Li υπέστη μόνο μικρές μελανιές στο πόδι του- ωστόσο, ένας άλλος επιβάτης φέρεται να υπέστη δύο κατάγματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η κατάσταση του τρίτου επιβάτη παραμένει ασαφής.

Previous ArticleNext Article