Ελασσόνα

Τρόφιμα από τον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης στους σεισμοπαθείς – ΦΩΤΟ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, τις κοινότητες Μαγούλα, Πραιτώρι, Αμούρι και Μεσοχώρι που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό και παρέδωσε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης ως πρώτη και άμεση ανταπόκριση στις μεγάλες ανάγκες των κατοίκων.
Προηγήθηκε κινητοποίηση του κόσμου της Τσαριτσάνης που ήταν συγκινητική ύστερα από το κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα το πρωί του Σαββάτου να συγκεντρωθούν στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου μεγάλες ποσότητες ειδών βασικής ανάγκης.
Τα μέλη μέλη της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου αφού παρέδωσαν το πρώτο μέρος της βοήθειας στις πληγείσες περιοχές, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τους φορείς των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τον πρόσφατο σεισμό και τις ανάγκες που υπάρχουν για αυτούς τους ανθρώπους στις δύσκολες ώρες που περνούν.
Το Δ.Σ. θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες τι ακριβώς χρειάζονται οι σεισμοπαθείς, αφού συγκέντρωσε μια πλήρη εικόνα μετά την χθεσινή επίσκεψη.
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης χαιρετίζει όλα τα μέλη του, τους κατοίκους της κωμόπολης αλλά και απόδημους Τσαριτσανιώτες που ήδη στέλνουν οικονομική βοήθεια, ούτως ώστε να συνεχιστεί η αλληλεγγύη σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.
Previous ArticleNext Article