Αθλητισμός

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ (φωτογραφίες)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΟΕ είναι ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, επικράτησε με 4 – 0 του αξιόμαχου Μαυροβουνίου με πολλόυς φιλάθλους στις κερκίδες παρά τον βροχερό καιρό.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ τίμησε τον αδικοχαμένο Γιώργο Ριζόπουλο πρόεδρο και ποδοσφαιριστή  για πολλά χρόνι του Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Ο Γκαραγκούνης στο 46′  με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1 – 0, στο 71′ ο Μουλτσιάς βρήκε τον απαραίτητο χώρο και χρόνο έξω από την αντίπαλη περιοχή και με συρτό σουτ και νίκησε τον Μπρέλλα. Η ομάδα της Ελασσόνας ανάβασε ρυθμό και στο 83′ ο Ιγγλέζος  πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το 3 – 0, ενω το τελικό 4 – 0 διαμορφωσε στο 90′ ο Τσάτσος όταν  από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΟΕ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Κοντοθανάσης, Περτζιόνι, Λαγός , Νταμπώσης, Μουλτσιάς, Γκαραγκούνης, Γκαμπέτας (68′ Μπέλλος), Κυρίτσης (83′ Καραμούλας), Ιγγλέζος (83′ Τσάτσος).\

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Κακαζούκης, Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ. (83′ Θάνος), Μπαντζέλας Ν. (λ.τ. 56′ Σκαφιδάς), Μπαντζέλας Β., Σπανός, Λιλολάρι, Μπέτσης (83′ Στατίρης), Πράπας (83′ Κολιοφούτης), Ακριβόπουλος (71′ Φακίτσας).

Διαιτητές
Ντελέζος Ι., Νάκας, Μπουρονίκος, Βασιλός, Μίχος.

Previous ArticleNext Article