Αθλητισμός

Τριάρα για τον Οικονόμο που παραμένει μια ανάσα από την κορυφή

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κέρδισε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” τον Παναγροτικό Νίκαιας με 3-0 και έτσι εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή, καθώς στέφθηκε με επιτυχία το ξεκίνημά του στην διαδικασία των πλέι οφ.

Μόλις στο 5′ ο Οικονόμος πέτυχε γκολ με τον Γιάννη Βλαχάκη και στο 20′ ο Αντώνης Πούτας διπλασίασε τα τέρματα της Τσαριτσανης.

από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 27′ μονοκόμματο σουτ του Σουγλή μπλόκαρε ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 37′ μετά από σέντρα-σουτ του Ντούφα, η κεφαλιά του Σεμερτζίδη έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Ο Στέλιος Δραχαλίβας σημείωσε το τελικό 3-0 με πέναλτι που κέρδισε η γηπεδούχος και νικήτρια ομάδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας (72′ Γεωργούλης), Γκαντούνας, Σουγλής (46′ Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Πάτσης (72′ Πίπιλας), Στ.Δραχαλίβας (62′ Ντάλλας), Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (62′ Μουλτσιάς), Πούτας, Βλαχάκης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χρήστος Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Σέτζας, Γεωργόπουλος (31′ Τσούρα), Περήφανος, Ακρίβος, Χισενάι, Σώκος, Πετράκης (44′ Γκανάβας), Αλατάς (69′ Τσιάρας), Χριστοδούλου, Γκουντίκας.

Previous ArticleNext Article