Ελλάδα

Τρεις νέες δικηγόροι για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε τρεις νέες δικηγόρους ανέθεσε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας προχωρώντας σε αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρων, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο κρίσιμο στάδιο που είναι η απολογία της κατηγορούμενης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό νέων δικηγόρων μετά την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης Αλέξη Κούγια.

Έτσι μετά και την αποδοχή του διορισμού των νέων δικηγόρων από την κατηγορούμενη, το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του προκειμένου να προετοιμαστούν οι τρεις δικηγόροι, λαμβάνοντας γνώση της δικογραφίας.

Μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια, το δικαστήριο προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρων για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε να συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Εφόσον οι συνήγοροι είναι έτοιμες την ερχόμενη εβδομάδα, τότε αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, όπως είναι γνωστό, δικάζεται για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση αυτή στις 10 Νοεμβρίου έχει προσδιοριστεί η δεύτερη δίκη της που αφορά στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Πράξεις που η ίδια στο σύνολό τους έχει αρνηθεί ότι διέπραξε.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη το πρωί.

in.gr

Previous ArticleNext Article